contact

Verslag van de rit van 26 april 2015 Houthulst


Verslag op de wijze van Karel Van Wijnendaele: ’t is van horen zeggen want geen gebrevetteerde verslaggevers aanwezig binnen de 18 Flandriens die de dreigende wolken trotseerden.
Van afwezigen gesproken, 2 geletruidragers: Red Philippe met een 5-1 indigestie op de KVK maag en de President, toe aan een break na de drukke klassieke periode.
Ook MM Pantani ziet het niet zitten om wat meer dan administratief werk te doen wegens een lopende neus. 
Maar nog veel erger: geen volgwagen!!! De vrijwilliger van dienst Marc de Fondateur zou gesignaleerd zijn op La Redoute ipv aan “Ten Koetshuize”. De gepensioneerden zijn gekend voor hun chaotische agenda’s nietwaar… Paniek en voedselcrisis bij de deelnemers die bijzonder zorgzaam omspringen met hun meegenomen sportvoeding. Ieder nadeel heeft zijn voordeel dixit Johan Cruyff: eindelijk zijn we politiek correct, onze ecologische afdruk verschrompelt net als onze CO2 uitstoot tot nul!! Het gat in de ozonlaag wordt net als het gat in de clubkas gedempt want geen kmvergoeding te betalen!!
Ringo en Gert aan het commando richting Houthulst. Onvermoeibaar nemen ze ook het voortouw in de sportieve “vrije tempo’s” waar ook Tim en Wesley in uitblinken. Plas en "eet"pauze (?!) in Houthulst bij de bende van Baeckelandt.
Terugweg , met lekke band voor Tim, gestopt zoals in de tijd van Briek, in regenachtige omstandigheden.Dirk blijft echter droog genoeg om na de rit de lokale horeca te steunen, als hij doornat is fietst hij namelijk rechtstreeks naar de warme douche.
Lof voor Ringo voor de mooie rit. 82km aan 26,8 gem. 

Koarle

 

2 opmerkingen:

Red Philip zei

Proficiat aan de pedaalridders - en ridster die niet vies zijn van een vochtig spatje. De club wordt genomineerd om de prijs der ecologie in de wacht te slepen! Groen, groener, groenst...Zo speelde de VK ook op Anderlecht mare dit is inmiddels al grandioos rechtgezet.

Skatbewaarder zei

Oei, joei, joei. Back to basics. Wielrennen anno1923.
Geen volgauto, geen bevoorrading, geen bestuurslid., geen verslaggever
Gelukkig toch nog renners die er het beste van gelaakt hebben en redacteurshebven wij in overvloed.