contact

Sfeerbeeld van de afgelaste eerste rit van het seizoen 2016, 7 maart

8 heel dappere Flandriens maakten vol verwachting hun opwachting voor de opener van het seizoen. De fietsplicht voor alles ondanks een pokkenweer waar zelfs Red Philip zijn hond(je) niet zou doorjagen.
Na enig beraad en een vergelijkende studie van het parcours met de buienradar werd toch beslist de Primavera te schrappen. De president, nochtans vol adrenaline na de oververdiende derbyzege, hakte de delicate knoop door, parcoursbouwer de fondateur slaakte een diepe zucht van verlichting en sportdirecteur Geert besliste zijn proviand af te zetten bij Poverello.
Vermits de weergoden het lieten afweten, werd dan maar een protestmars georganiseerd richting kerk waar de plaatselijke zieleherder er lustig stond op los te kwispelen. Enkele gebeden en nog wat nattigheid verder werd ook een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van de zaterdagavond overleden PO I –ambities van Zulte. Beul Jihadi Karim voltrok met volle goesting dit vonnis dat open en bloot kan bekeken worden op alle sociale media.
De 8 Flandriens vormen meteen een selecte kopgroep die de niet opgedaagde mietjes al 10 strafpunten aan de broek smeerde. 300 meter en een halve hoogtemeter (col de L’Eglise) tegen 10,5 gemiddeld.

Hopelijk zondag andere weersomstandigheden!

Red Philippe

5 opmerkingen:

President zei

Dank aan Philippe voor het sfeervol verslag. Ik heb dan maar alleen 1u30 gebold met mijn MTB, vanaf Dadizele was het trouwens droog

Peetje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Peetje zei

Bij pokken weer is de piste een goed alternatief.
Gr Dirk

Anoniem zei

Philippe heeft nog niets aan schrijverscapaciteiten ingeboet: we zijn weer op weg naar een seizoen met een hoog literair gehalte ! Proficiat aan de dom... pardon moedige aanwezigen! Yvan Winne

Skatbewaarder zei

Ik denk dat de pastoor de kvk supporters gezegend heeft opdat ze zo tevreden zouden zijn met de nieuwe trainer en bidden om als og PO1 te halen (1% kans)