contact

Verslagske van de fietswijding en ingekorte stormrit 10 maart 2019

EH Pastoor en de Internationale pers staan beteuterd te kijken naar de povere opkomst voor onze traditionele fietswijding. Dwars door storm en regen dagen slechts 5 Tinekesvrienden op, gelukkig zijn er ook enkele Streuvelsvrienden en sympathisanten op de jaarlijkse afspraak om de breedbeeldfoto's te vullen. Oa de herstellende Johan Bruynooghe en de immer minzame oude krijger-Tinekesvriend Gaspar laten zich besprenkelen met het overvloedige wijwatervocht.
Iedereen is onder de indruk van het doorgesijpelde nieuws over de zware val van Klaas bij de Girotocht de dag ervoor. We duimen voor Klaas, veel courage aan familie en vrienden in deze moeilijke tijden.
Veiligheid voor alles en dus Extreme weather protocol, ook bij de Tinekesvrienden. Voor de 2de keer in de geschiedenis van onze roemrijke club wordt de rit uit veiligheidsoverwegingen ingekort. Code Oranje voor stormwind die vooral na 10u30 zal actief zijn, de rit wordt beperkt tot maximum 2u. De President kwam alleen voor de wijding en foto, Fondateur Mark, Geert Depoortere, Nonkel Marc en Frederik banen zich gezegend en wel door weer en ontij voor een ritje van 48km. Volgens radio Tour raken ze tot in Komen en vlammen ze gejaagd door de wind terug richting Heimat.
Volgende week beter

President

2 opmerkingen:

Red Philip zei

Van Flandriens gesproken! Zelfs zwaar ruziƫnde weergoden houden hen niet tegen. Historisch crisisverslag gebracht door onze voorzitter en tegelijkertijd crisismanager! We duimen voor Klaas.

Skatbewaarder zei

Was het wel verantwoord om zondag te fietsen ?