contact

verslag van de rit van 31 mei

16 piekfijn in Tentesmoking uitgedoste strakke lichamen gaven present voor de klassieker Heule-Moregem-Heule olv Secretary General Jacques.De zon was eveneens opnieuw van de partij maar kan jammer genoeg geen lid worden wegens té wispelturig.
Bernard was terug van een tijdje weggeweest.Zijn fiets stond met rollen en al nog gemonteerd op het dak van zijn wagen.Bleek dat Bernard vanwege huisarrest met een enkelband in het zwart had moeten bijtrainen.De materiaalmeester flirt intussen met zijn C 4 wegens afwezigheid zonder doktersvoorschrift .De eerder opgelopen terechtwijziging wegens geen schrijfgerief in de materiaalkist werd ter plaatse omgezet in een blaam met dreiging tot afzetting bij recidivisme.Het politbureau is nu éénmaal streng maar rechtvaardig.
Het goede nieuws was dat we onze fondateur Mark na rugproblemen opnieuw mochten verwelkomen.De liefde voor de fiets en clubleven werden hiermee dik in de verf gezet!Welcome back,Mark!
Dalai Lama Luc Tchmil vertrok vorige week met de Noorderzon en werd vrijdag laatst nog gesignaleerd ter hoogte van de Bermudadriehoek.Sindsdien is hij van de radar verdwenen .Hopelijk kan de Wetterzentrale hem opnieuw lokaliseren.Tester Tim werd inmiddels definitief aangeworven waarmee het clubbestuur aangeeft voluit de kaart van de jeugd te willen trekken.
Kopmannen Jacques en Guy beukten van meetaf aan tegen de wind in en gaven hiermee blijk van een schitterende conditie.De president kwam eerder langzaam op gang want hij had de avond voordien diesel ipv super in zijn naftebak gegoten.De zonovergoten natuurpracht van het Vlaamse (vlakke?) land maakte deze rit tot een verheven kunsttafereel.
Nokere berg wierp zich op als dé kuitenbijter.De president trok ten aanval met in zijn wiel Kevin,David,Tim,Guy en Pantani.Guy triomfeerde op de top terwijl broer Don Felipe de Rambo met een pijnlijk been de rangen sloot.Rambo werd tijdens een zwak tuiniersmoment immers gebeten door enkele rancuneuze “tsjeef-tsjeef”vliegen.De rekening zal hen op 7 juni gepresenteerd worden.
In het centrum van Moregem vergastte sportdirecteur Martin Santens ons op een overheerlijk pistoletbuffet overgoten met koffie en frisdrank.Bedankt Martin en tot volgende week!
Onze pas herstelde fondateur kwam even later de man met de hamer tegen maar besloot een heroïsch gevecht aan te gaan met dit heerschap.Karaktermens Mark won en we raapten hem opnieuw op langs het kanaal.Een geëmotionneerde bestuursdelegatie besloot hierop Mark de volledige puntenoogst van de rit te schenken.Klasse!
Langs dat Kanaal werden alle sluizen nog eens opengezet.
Overheerlijke rit,prachtig werk van de kopmannen en een sterke conditietest in het vooruitzicht van Gent-Wevelgem.De Tinekesvrienden blaken van conditie en zijn er klaar voor!
91 km tegen 27 gemiddeld.
Tot zondag 7u3O!


Red Philippe

3 opmerkingen:

President zei

prachtige rit, dank aan onze secretaris en proficiat voor zijn konditsie!!

chapeau voor de fondateur, nen echte flandrien

secretary-general zei

Ge ziet dat werken gezond is : konditsie wordt onderhouden door wekelijks 1 x naar het werk te fietsen = training van 104 km. Je moet dan wel een werk hebben waar je tussen de heen- en de terugrit voldoende kunt uitrusten.

Michel Wuyts (wielerkenner) zei

Wat een club, als wielerkenner bij uitstek volg ik al lang de belevenissen van de tinekesvrienden. Wie wordt kampioen vraagt men mij dan als wielerkenner bij uitstek. Het wordt opnieuw een postier wil de traditie. De minzame kampioen van vorig jaar is mijn favoriet. Hij staat scherp, hij is er klaar voor.

sportieve groeten van de wielerkenner