contact

Verslagje van de rit van 190611 G-Wevelgem 80 km

Net als de grote Protourploegen zijn de Tinekesvrienden dit weekend op 3 fronten actief: de slag aan de Somme en 2 versies van de rally van Wevelgem, voorheen G-W.

Voor de start en de eerste 20km van de B ploeg kan er geen letter worden toegevoegd aan het briljant schrijfsel van Yvan Winne hieronder. De fondateur kreeg een interimcontract van het bestuur en voelde zich opnieuw President-Fondateur net als in zijn gouden jaren. Hij liep letterlijk het inschrijvingslokaal binnen en betaalde de startpremies met eigen penningen.

Over de rest van de 60km valt weinig te vertellen: geen incidenten, alleen opstootjes aan de bevoorradingen waar er gedrumd en gekwakt werd voor de "makrons" en de "stutten met gekapt". Olv Dirk en Franky werd tegen wind aan een mooi tempo gefietst en we staken menige mannen voorbij die krampachtig over het stuur geboven jaloers lonkten naar onze in blakende conditie verkerende pitpoezen Petra en Dorine. Bovenaan iedere helling werd solidair gewacht en de terugweg werd aan een Cancellarasnelheid afgelegd waarbij onze dames om beurten demarreerden. Mooi gemiddelde van 27,2.

President

Geen opmerkingen: